Romana English
Home Informatii firma Produse Automatizari Instalatii tehnologice Links Contact
"PRINCIPALUL NOSTRU OBIECTIV ESTE OBTINEREA SATISFACTIEI CLIENTULUI."

tuv01 tuv01

  In urma evaluarii efectuate la firma noastra de catre reprezentantii concernului american Rockwell Automation, unul dintre importantii producatori mondiali de echipamente pentru automatizari industriale, Galfinband S.A. a fost autorizata Integrator de Sistem Rockwell Automation.

   Preocuparile si realizarile noastre in domeniul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale au primit recunoastere din partea organismului de certificare UNITED REGISTRAR SYSTEMS, prin certificarea sistemului integrat in conformitate cu standardele: ISO 9001-2008, ISO 14001-2004, OHSAS 18001-2007

 Ceritifications

  Firma noastra a dezvoltat si implementat un sistem integrat de management al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii, in scopul mai bunei satisfaceri a cerintelor partilor interesate - clienti, actionari, salariati si societate si imbunatatirii continue a performantelor.

Insemex1  

Atestat INSEMEX


 


   GALFINBAND are in dotare un laborator de incercari mecanice si tehnologice dotat cu aparatura performanta pentru efectuarea incercarilor, al carui sistem de management al calitatii a fost implementat si acreditat de catre RENAR, in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO/CEI 17025-2005.

 

 


 © Copyright 1991-2015 Galfinband S.A. | All rights reserved