Romana English
Home Informatii firma Produse Automatizari Instalatii tehnologice Links Contact
Galfinband S.A., prin departamentul propriu de Modernizari, Automatizari si Software, ofera concepte inteligente novatoare de sisteme de automatizari si tehnologia informatiei.

Departamentele de Proiectare, Consultanta si Servicii de Management de Proiecte, realizeaza si implementeaza proiecte cu solutii si programe software de aplicatie de inalt nivel tehnologic. Proiectele complexe tip "La cheie", pe care le manageriem, includ componente de proiectare multidisciplinara, uzinari si montaj echipamente, instalare si punere in functiune.

Echipa noastra este formata din specialisti experimentati, cu pregatire de exceptie si vasta experienta in proiectarea si implementarea proiectelor care includ componente tehnologice, sisteme electrice de actionari si automatizari si comunicatii, aplicatii cu PLC-uri si PC-uri industriale, software de aplicatie si baze de date relationale.

Suntem beneficiarii unei vechi si benefice, pentru noi, relatii de colaborare cu mari specialisti in domeniul automatizarilor si informaticii proceselor si care activeaza in mediul academic.

Firma noastra detine referinte specifice in multe domenii pe piata Sistemelor Industriale si o vasta experienta in modernizarea si automatizarea fabricilor metalurgice.

Activitatile departamentului se desfasoara in Sistem de Managemen al Calitatii, acreditat confom ISO 9001 de catre Germanischer Lloyd.Potentialul in automatizari industriale

Sisteme de supervizare si control:

 Sisteme de supervizare si conducere procese industriale
 Analize sistemice complete specifice proceselor tehnologice
 Sisteme integrate complexe pentru conducerea proceselor din metalurgie

Sisteme de achizitie date:

 Sisteme de achizitie de date, echipamente industriale de automatizare, calculatoare si software de proces

Sisteme inteligente:

 Sisteme inteligente pentru conducerea adaptiva utilizand algoritmi si metode bazate pe tehnici fuzzy si retele neuronale

Software de timp real:

 Software de timp real specific conducerii proceselor industriale dezvoltat pentru integrare pe diverse platforme de operare

Arhitecturi distribuite:

 Arhitecturi de conducere distribuite de tip client/server
 Conectivitate cu baze de date relationale SQL/ODBC© Copyright 1991-2015 Galfinband S.A. | All rights reserved