Home Informatii firma Produse Automatizari Instalatii tehnologice Links Contact

Alegeti limba:
Romana
English
Infiintata in anul 1984 initial ca o sectie de cercetare si productie a Institutului de Cercetari si Proiectari pentru Produse Plate si Acoperiri Metalice din Galati, societatea comerciala pe actiuni GALFINBAND s-a constituit ca persoana juridica de sine statatoare in anul 1991.

Prin nivelul tehnic al dotarilor, pregatirea profesionala a personalului, puterea financiara si capacitatea manageriala, compania poate fi incadrata in categoria acelor unitati de dimensiuni mijlocii care, prin flexibilitate, mobilitate si rapiditate in luarea deciziilor si indeplinirea lor pot obtine rezultate remarcabile.

GALFINBAND valorifica superior banda din otel laminata la rece produsa de Combinatul Siderurgic Arcelor-Mittal Steel Galati, in incinta caruia isi are amplasamentul. Prin procesare se obtin benzi inguste si subtiri din otel, acoperite sau neacoperite, cu parametri performanti.

In ultimii ani, extinzand preocuparile pentru optimizarea productiei de benzi din otel, compania a inscris in oferta sa comerciala produse din domeniul automatizarilor si conducerii asistate a proceselor tehnologice din metalurgie. Colaborarea in acest domeniu, pe baza de contract, cu Ministerul Cercetarii si Tehnologiei din Romania a condus la rezultate notabile, GALFINBAND oferind in prezent realizarea si implementarea de sisteme integrate de conducere si monitorizare a proceselor industriale cu specific metalurgic, la concurenta cu firme de prestigiu.

Interesul in crestere al partenerilor de afaceri fata de oferta comerciala intr-o continua imbunatatire este o consecinta fireasca a efortului financiar si de inteligenta pentru sporirea rolului activitatii de cercetare-dezvoltare in ansamblul preocuparilor, o modalitate importanta de crestere a rentabilitatii companiei.

Printr-o activitate manageriala competenta si receptiva la tot ce inseamna nou in evolutia ascendenta a tehnicii moderne, printr-o disciplina de productie asimilata si practicata dupa modelele unor companii occidentale performante, GALFINBAND se constituie ca un partener de incredere pentru toate societatile comerciale - din tara si din strainatate - interesate in relatii de colaborare.


© Copyright 1991-2015 Galfinband S.A. | All rights reserved